понеділок, 12 жовтня 2015 р.

Вже промайнули вересневі дні...


"Козацькі забави"


Невідомий об'єкт24 вересня у Тернопільській спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів №7 з поглибленим вивченням іноземних мов для учнів 7 класів відбулося мистецько-спортивне свято "Козацькі забави". Його метавиховання духовно та фізично розвиненого покоління громадян суверенної України на історично сформованих засадах демократичних державотворчих традицій українського козацтва.


Невідомий об'єкт





"Дух, що тіло рве до бою"


22 вересня 2015 року в Тернопільській спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів №7 пройшов флеш моб під гаслом «Дух, що тіло рве до бою», присвячений захисникам Донецького аеропорту ім. Сергія Прокоф’єва.
Флеш моб проводився з метою реалізації заходів з виконання обласної програми підтримки осіб, які брали участь в антитерористичній операції та членів сімей загиблих під час проведення антитерористичної операції,  увічнення пам’яті про мужніх воїнів, українських військових та добровольців, які боролися з  терористичними збройними угрупуваннями самопроголошеної Донецької народної республіки за встановлення контролю над летовищем Донецького міжнародного аеропорту, що має стратегічне значення.








Стартував місячник 


«Увага! Діти на дорозі!»

Стартував місячник – «Увага! Діти на дорозі!»Мета проведення цього комплексу профілактичних заходів, що триватиме з 20 серпня до 20 вересня, – забезпечення безпеки маленьких пішоходів дорогою до школи.

Правоохоронці закликають і батьків приділити необхідну увагу безпеці дітей на дорозі.

Літні канікули добігають кінця, а це означає що на вулицях міст та селищ знову побільшає маленьких пішоходів. Аби нагадати дітям Правила дорожнього руху, призабуті за літній період, інспектори ДАІ проведуть у перші дні вересня уроки з правил безпечної поведінки на дорозі, забезпечать чергування біля шкіл для безпечного пересування дітей до місць навчання.

Крім того, для підготовки вулично-дорожньої мережі до нового навчального року Державтоінспекція здійснить обстеження ділянок, що прилягають до територій дитячих та навчальних закладів та якими проходять маршрути руху шкільних автобусів.

Приділити більше уваги малюкам потрібно й батькам.

Пам’ятайте – безпека ваших дітей насамперед залежить від вас. Не полінуйтеся вкотре нагадати дітям основні правила безпечної поведінки на дорозі, пройдіть з ними маршрутом від будинку до школи, звертаючи увагу на особливості дорожнього руху. І, звичайно, дотримуйтесь правил самі, адже найкраще навчання – це ваш особистий приклад правильної поведінки.

За інформацією МВС
В рамках місячника "Увага! Діти на дорозі!" в Тернопільській спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів №7 з поглибленим вивченням іноземних мов пройшла вистава Тернопільськог академічного обласного театру актора і ляльки "Веселі автопригоди".

 

Немає коментарів:

Дописати коментар