четвер, 12 жовтня 2017 р.

"Вони стояли на сторожі волі"

14 жовтня Україна щорічно святкує День Захисника України. Свято, яке поєднало в собі тисячолітню історію і сучасність: коли Пресвята Богородиця взяла під свою опіку наш край (Свято Покрови), коли творили українську державу наші славні козаки (День Українського козацтва), коли творилася нескорена армія - захисниця свого краю (День УПА) і коли вже нові Герої захищають нашу землю від агресивних зазіхань Москви.
Цей рік - час 75-ї річниці УПА, час продовження «гібридної» війни на Донбасі вимагає від кожного з нас національної гідності, високої самосвідомості та активної громадянської позиції. 
З метою вшанування пам'яті Героїв, виховання в учнівської молоді національно-патріотичних почуттів, у ТСШ№7 проходить декада Захисника України.
В рамках декади 11 жовтня 2017 року організовано захід для учнів 6-Б класу ТСШ№7 на базі Тернопільської бібліотеки №7 для дорослих: історична година до Дня українського козацтва і Дня створення УПА "Вони стояли на сторожі волі" із завідуючим відділом давньої історії Тернопільського обласного краєзнавчого музею О.М.Гаврилюком.












Немає коментарів:

Дописати коментар