субота, 8 жовтня 2016 р.

Козацькі забави


Попереду всього війська
Виступає отаман.
Чи далеко бій, чи близько,
В ньому він найстарший пан.
Він суддя всім і товариш,
Батьком козаки зовуть.
Кошових багато знаєм,
Що дали в майбутнє путь
Волелюбній Україні –
Нашій рідній Батьківщині.


14 жовтня наша держава відзначатиме День українського козацтва. 
Уже стало традицією кожного року напередодні цієї дати влаштовувати у школі спортивно-мистецьке свято «Козацькі забави» для учнів 7 класів. Цьогоріч 7 жовтня у ньому взяли участь команди козаків трьох класів "Нескорені", "Славні козаки", "Нащадки козаків".
Програма свята була насиченою і різноманітною. Це "Перетягування линви", конкурс капітанів "Отаман - найрозумніший пан", "Як козаки до бою готувались", "Грамота", естафета "Втеча полоненного козака з полону", "Що за козак, що кашу не варив".
У конкурсах "Перетягування линви" та "Втеча полоненного козака з полону" перемогу здобули козачата 7-А класу. Отаману 7-В класу не було рівних у конкурсі капітанів. Усі класи представили на розгляд журі козацькі грамоти. У конкурсах "Як козаки до бою готувались", "Що за козак, що кашу не варив" відмінний результат показали представники 7-Б класу. 
Змагання пройшло цікаво, захоплююче. Усі прагнули до перемоги, але на найвищу сходинку п'єдесталу піднялася дружня команда 7-Б "Славні козаки". 
На міському спортивно-мистецькому святі «Козацькі забави» ТСШ№7 буде представляти збірна команда з найрозумніших, найсильніших та найспритніших учнів 7 класів.





 А як усім смакувала козацька каша...... 




Немає коментарів:

Дописати коментар