вівторок, 22 березня 2016 р.

Сьома Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти – 2016»

       17-19 березня 2016 року в київському Палаці дітей та юнацтва відбулася головна подія освітньої галузі - Сьома Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти – 2016» та Третя Міжнародна виставка закордонних навчальних закладів «WorldEdu - 2016».

Організатор: Компанія «Виставковий Світ» за підтримки та участі Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України.

Виставка «Сучасні заклади освіти» за своїм фаховим і науковим рівнем, змістовністю науково-практичної та ділової програми з найважливіших та найактуальніших питань галузі освіти, чисельністю учасників усіх ланок освіти та кількістю відвідувачів визнана найбільш рейтинговим та широкомасштабним професійним освітянським заходом, який представляли 750 учасників із 25 регіонів України, Польщі, Канади, Латвії, Словаччини, Словенії, Франції, США, Австрії, Німеччини, Швейцарії, Чехії, Литви, Кіпру, Білорусії, Молдови, Естонії.

На виставці презентувалися досягнення національної освіти в реформуванні галузі, досвід інтеграції до європейського освітнього простору.

Міжнародна освітня виставка об’єднала учасників освітнього процесу в пошуку ефективних шляхів підвищення якості освіти України, розвитку міжнародних освітніх і науково-технічних проектів та надала можливість обмінятися досвідом і думками між колегами, контактами та закласти фундамент для подальшої співпраці.

Основні пріоритети освіти м. Тернополя у Сьомій Міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти – 2016» вже вдруге презентував Тернопільський комунальний методичний центр науково - освітніх інновацій та моніторингу.

Виставковий матеріал освітян м. Тернополя заслужив схвальні відгуки численних відвідувачів, що відзначали його актуальність, інноваційність, сучасність, змістовність. Особливо вражало використання сучасного інтерактиву: мультимедіа, комп’ютерних планшетів… .

До офіційного каталогу Міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти - 2016» увійшла інформація про освітні пріоритети управління освіти і науки Тернопільської міської ради, Тернопільського комунального методичного центру науково-освітніх інновацій та моніторингу, а також 17 навчальних закладів м.Тернополя.

У тематичних номінаціях освітяни Тернополя були відзначені наступними нагородами:

- Золотими медалями:

1) Тернопільський комунальний методичний центр науково - освітніх інновацій та моніторингу;

2) Тернопільська ЗОШ №19;

- Срібними медалями:

1) Тернопільська ЗОШ №4;

2) Тернопільська СШ №7;

3) Гімназія «Гармонія» Галицького коледжу коледжу ім.В’ячеслава Чорновола.

Детальніше...

Немає коментарів:

Дописати коментар