суботу, 12 березня 2016 р.

Творчість юних тобі, Україно!

На виконання Концепції національно-патріотичного виховання у місті проходить огляд-конкурс колективів художньої самодіяльності.
Метою огляду-конкурсу є утвердження національної свідомості та патріотизму учнівської молоді, любові до рідного краю, пошани до культури українського народу, створення умов для розвитку колективів художньої самодіяльності у закладах освіти, підвищення їх художнього та виконавського рівнів.
Зразковий ансамбль народного танцю «Лелеки» (художні керівники – Світлик Н.К., Світлик З.О.) 2 березня 2016 року взяв участь у фестивалі-конкурсі народного танцю в рамках міського огляду-конкурсу колективів художньої самодіяльності «Творчість юних тобі, Україно!», присвяченого 25-ій річниці Незалежності України. Колектив продемонстрував високу сценічну культуру, високий рівень володіння виконавською майстерністю. Його виступи були масовими та мали автентичний характер. «Лелек» визнано переможцями міського фестивалю-конкурсу і нагороджено грамотами управління освіти і науки Тернопільської міської ради:
1.У номінації «Сюжетний стилізований танець»у віковій категорії «1-4 класи»за ІІ місце молодшу групу зразкового ансамблю народного танцю «Лелеки» ТСШ№7;
2.У номінації «Сюжетний народний танець»у віковій категорії «9-11 класи»за І місцестаршу групу;

3.У номінації «Побутовий народний танець»у віковій категорії «5-8 класи»за І місцесередню групу; у віковій категорії «9-11 класи»за І місцестаршу групу.
11 березня 2016 року колектив "Лелеки" взяв участь у обласному етапі фестивалю-конкурсу народного танцю.



10 березня 2016 року відбувся міський конкурс читців поезії Т.Шевченка та І Франка. ТСШ№7 на кокурсі гідно представили Шенціс Олександра (учениця 6-А класу), Волощук Яна (учениця 8-Б класу) та Коваль Богдан (учень 9-Б класу).


Немає коментарів:

Дописати коментар