вівторок, 15 березня 2016 р.

GLOBAL MONEY WEEK триває!

У рамках реалізації Меморандуму про співпрацю освітян, громадськості, науковців і практиків-фінансистів у сфері підвищення фінансової грамотності населення в м. Тернополі, кафедра фінансів ім. С.І. Юрія ТНЕУ і ГО «Міщанське братство в м. Тернопіль» (голова Ю.С. Войтович) ініціювали проведення квесту «У пошуках фінансових знань», який відбувся у вівторок 15 березня 2016 року.
Учасниками квесту були учні старших класів шести тернопільських загальноосвітніх шкіл, які  змагалися на 5 локаціях, розміщених у центральній частині міста, по периметру вулиць Руська, кардинала Йосипа Сліпого, Листопадова, Соломії Крушельницької, Богдана Хмельницького.
Участь у спортивно-інтелектуальній грі взяли команди:
«Живчики» – учні гімназії «Гармонія» Галицького коледжу ім. В’ячеслава Чорновола;
«Синхрофазотрон» – учні Тернопільської Української гімназії ім. Івана Франка;
«Victory» – учні Тернопільської класичної гімназії;
«Барвінок» – учні Тернопільської спеціалізованої школи № 7 І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням іноземних мов;


«Gold Team» – учні Тернопільського навчально-виховного комплексу «Школи-Ліцею № 6 ім. Назарія Яремчука»;
«Кумпель» – учні Тернопільської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 17 з ім. Володимира Вихруща з поглибленим вивченням іноземних мов.
Всі учасники квесту проявили кмітливість, ерудицію, вміння логічно мислити.


Команда учнів Тернопільської спеціалізованої школи № 7 І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням іноземних мов «Барвінок» (керівник Кузь Віта Миколаївна) здобула ІІ місце у квесті. 





Перемогу у квесті «У пошуках фінансових знань» здобула команда «Gold Team» (Тернопільський навчально-виховний комплекс «Школи-Ліцею № 6 ім. Назарія Яремчука»).

Кафедра фінансів ім. С.І. Юрія ТНЕУ вітає всіх учасників квесту «У пошуках фінансових знань» та запрошує на урочисту церемонію нагородження, яка відбудеться 18 березня о 12-00 год. у залі засідань Тернопільського національного економічного університету. 

Немає коментарів:

Дописати коментар